reklama
Skip Navigation Links » drago olimac

Olimac - inteligentan adapter za kukuruz

> adapter za svaki tip kombajna.

Već tri generacije Olimac osmišljava i konstruira adaptere za kukuruz. Zbog njihove kvalitete i inovativnosti Olimac Drago adapteri su zasluženo zauzeli prvo mjesto među vodečim proizvođačima adaptera za kukuruz. Olimac Drago adapteri Olimac Drago je jedini adapter u svijetu sa automatskim otkidajućim pločama i dugačkim uvlačnim valjcima sa noževima, zahvaljujući kojima nema loma i gubitka klipova, štrcanja zrna i ulaska stabljika kukuruza u uvlačno grlo kombajna. Otkidajuće ploče se prilagođavaju debljini stabljike kukuruza čime je postinguto da valjci na samom početku uvlače i sijeku stabljiku čime se dobije čista berba. Izdužen i vitak dizajn osigurava žetvu i po teškim uvjetima za berbu i prolaz. Olimac Drago adapteri su opremljeni „skijama“ koje omogućuju da adapter klizi i istodobno spriječavaju zabadanje u tlo. Svaki red se podešava automatski i neovisno o drugim redovima čime se štedi vrijeme vozaču kombajna, a ujedno se postiže maksimalni učinak u berbi. Svaki red je zasebno osiguran walterscheid kuplung lamelom. Čelični lanci sa noževima i lančanici su kromirani čime je postingnuta čvrstoća i izdržljivost. Ušarafljeni protunoževi spriječavaju omotavanje biljne mase. Drago Olimac je opremljen horizontalnom frezom (roto frezom) koja je pozicionirana u sredinu svakog reda kako bi što učinkovitije sasjekla stabljiku kukuruza i pružila lako zaoravanje polja nakon berbe kukuruza.

Olimac vam nudi širok izbor adaptera sa opremom prema vašim željama, ovisno o tipu kombajna i njegovim karakteristikama. Olimac Drago se može opremiti i za branje suncokreta. Olimac Drago adapteri Na vama je samo da ga zakopčite na kombajn i krenete u branje. Ako kasnije želite zakopčiti adapter na neki drugi kombajn kompletan pogon se može brzo i jednostavno zamijeniti. U ponudi su adapteri od 4 do 16 redova, fiksni i preklopni. Preklopni adapteri se nude u varijantama od 5 do 9 redova.

Olimac ima certifikat iso 9001 Što je garancija kvalitete Drago adaptera. Robotsko tokarenje, lasersko rezanje i zavarivanje te oprema za sve faze proizvodnje međusobno su povezani s računalnim sustavom mreže. U svakoj fazi proizvodnje sve je pod 100%-tnim nadzorom. Olimac Drago adapteri su sinonim učinkovitosti, kvalitete i dugovječnosti-vaša sigurna investicija u budućnost.

Olimac Drago adapter 1 Olimac Drago adapter 2 Olimac Drago adapter 3 Olimac Drago adapter 6
Olimac Drago adapter 4 Olimac Drago adapter 5
.