reklama
Skip Navigation Links» o nama

Debeljak R.B. d.o.o. je privatna tvrtka, osnovana 1994. godine, sa sjedištem u Ježevu, na adresi Ježevečka 1, u blizini Dugog Sela. Nalazimo se uz autocestu A3 Zagreb-Slavonski Brod-Lipovac, izlaz Rugvica-Dugo Selo. Glavna djelatnost nam je uvoz i distribucija poljoprivredne mehanizacije. Uvozimo rabljene kombajne marki Deutz-Fahr, Claas i John Deere, kao i sve vrste priključaka za kombajne, kao što su: žitni hederi, adapteri za kukuruz, te stolovi za uljanu repicu i suncokret.

Zastupnici smo za Republiku Hrvatsku adaptera za kukuruz Olimac Drago koji su se pokazali kao izvrsna investicija. U ponudi imamo i kompletan asortiman Vogel & Noot proizvoda: plugove, rotodrljače, grubere, tanjurače, malčere i sijačice. Priključke nabavljamo direktno od proizvođača što kupcu omogućava da svaki priključak dobije s opremom prema svojoj želji i potrebama.

Svojim kupcima stojimo uvijek na usluzi, kako bismo im pomogli pri odabiru onoga što je najbolje za njih. Naši zadovoljni kupci su nam najveća reklama.Pozivamo Vas da nas posjetite i upoznate se s našim prodajnim programom. Za sve informacije stojimo vam na usluzi putem telefona, e-maila ili osobno.

.